Policija ovadila zakonca

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Hrvaška policija ovadila starša zaradi poskusa zažiga hčerke.
Oglej si celoten članek

Zakonca iz Bjelovarja sta v torek zvečer v Zagrebu svojo 21-letno hčerko polila z bencinom in ji grozila, da jo bosta zažgala. Tragedijo je preprečila policija, ki jo je poklical lastnik hiše, v kateri se je zgodil dogodek.

Zakonca je ovadila zaradi poskusa umora hčerke ter še dveh moških. Neuradno gre za sina in sorodnika lastnice hiše, v kateri je nekaj časa živela 21-letnica.

Tragedijo preprečil vžigalnik

Jezna starša sta okrog 23. ure prispela do hiše v zahodnem delu Zagreba in počakala, da se je vrnila njuna hčerka. Ko je ta prišla v spremstvu dveh moških, so se najprej sprli. Oče je nato z bencinom polil moška in zatem še hčerko, ki jo je mati pred tem podrla na tla.

Oče je poskusil prižgati vžigalnik in je skupaj s soprogo grozil, da bo vse pobil. K sreči mu ga do prihoda policije ni uspelo prižgati.

Zakonca sta že dlje časa grozila hčerki, a dekle groženj staršev ni jemalo resno.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.