Policija odslej objavlja osmrtnice

Foto: policija.si
Foto: policija.si
Policija je pričela na svoji spletni strani iz varčevalnih razlogov objavljati osmrtnice.
Oglej si celoten članek

Gre za sporočila o slovesu od nekdanjih zaposlenih v policiji. 

"Z uveljavitvijo Pravil o protokolarnih in postrojitvenih postopkih v Policiji, torej od 1. februarja letos dalje, na naših spletnih straneh objavljamo tudi osmrtnice naših (nekdanjih) zaposlenih," pojasnjujejo pri policiji. 

"V preteklosti smo se posluževali objav v tiskanih medijih. Z vidika varčevanja in z namenom širše obveščenosti med upokojenimi kolegi smo sprejeli odločitev, da se bomo od naših sodelavcev in sodelavk poslovili in javnost o tem obveščali z objavo na naših spletnih straneh."

Policija ima sicer za svoje zaposlene tako kot drugi organi in službe vzpostavljen tudi sistem internih spletnih strani, na katerih objavljajo aktualne informacije in vsebine.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.