Policija jih je zasačila pri delu

Foto: Bralec Žurnala24 Kraja gradbnega materiala Foto: Bralec Žurnala24 Kraja gradbnega materiala Foto: Bralec Žurnala24 Kraja gradbnega materiala Foto: Bralec Žurnala24 Kraja gradbnega materiala
Naš bralec je ujel nepridiprave, ki so poskušali ukrasti gradbeni material na gradbišču. K sreči so jim policisti to preprečili.
Oglej si celoten članek

Kot nam je sporočil bralec, je bil v soboto ob štirih popoldne "viden poskus kraje gradbenega materiala na nedejavnem gradbišču na Torkarjevi ulici v Ljubljani. Po prihodu policije je sledil dokaj neuspešen beg enega od storilcev. Ni mu uspelo prelisičiti policijskega psa. Po spektakularni aretaciji je sledilo raztovorjenje ukradenega materiala iz kombija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:21 13. September 2011.

    To so verjetno tisti podjetniki s kovinami, ki jim potem ugrabljajo otroke zaradi lumparij, ker drugače s cigani ne gre.<br …

  • 01:03 13. September 2011.

    Lopovi očitno imajo svoje pravice, medtem, ko jih oškodovanci, ki ostanejo brez svojih prigaranih stvari nimamo...

  • 21:27 12. September 2011.

    Zakaj lopovom zakrivate obraz, naj se vidi kdo je tatinska zalega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.