Policija išče te osumljence

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti so objavili opis osumljencev tatvine in ropa v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili v ponedeljek okoli 14. ure obveščeni o tatvini torbice na Cesti komandanta Staneta v Ljubljani. Neznani moški na kolesu se je pripeljal za starejšo oškodovanko in ji iz rok strgal in odtujil torbico, nato pa se je odpeljal naprej v smeri ulice Martina Krpana. 

Oškodovanka je bila lažje poškodovana, vendar ni potrebovala zdravniške pomoči. 

Storilec je moški, star med 20 in 40 let. Je srednje visok, suhe postave, temnejših malo daljših košatih las. Oblečen je bil v temne hlače in črno jopico, vozil pa je starejše kolo. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. 

Od uslužbenke zahtevala denar

Okoli 22. ure v ponedeljek je prišlo do ropa v eni izmed prodajaln na Vodnikovi cesti v Ljubljani. Dva neznana storilca sta vstopila v prodajalno in od uslužbenke zahteval denar. Storilca sta svoje zahteve podkrepila z ostrim predmetom, ki sta ju držala v roki. 

Storilca sta iz blagajne vzela nekaj bankovcev in peš pobegnila s kraja. V dogodku ni bila nobene oseba poškodovana. 

Prvi storilec je nosil rdeč pulover s kapuco, spodaj je imel črno podkapo, oblečene pa je imel še črne jeans hlače. Drugi storilec je bil oblečen v siv pulover, temne dolge hlače. Nosil je črno kapo z belim robom in belo zaščitno masko. 

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil. 

Vlomili v pisarno, trgovino in leseno kočo

Policisti so v ponedeljek obravnavali še več vlomov. Na območju Viča so vlomili v pisarno, iz katere so ukradli gotovino, lastnik pa je bil oškodovan za okoli 3.700 evrov. 

V Mostah so neznanci vlomili v specializirano trgovino in odtujili menjalnino. Po prvi oceni je nastalo za okoli 500 evrov škode.

V okolici Ribnice je neznani storilec vlomil v leseno kočo. Iz koče je odtujil bencinski agregat, akumulator in pribor za peko piščanca. Lastnik je bil oškodovan za okoli 300 evrov. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:04 13. September 2022.

    Uuuuu, hujsi so ti nasi milicajci kot FBI, Interpol in CIA skupaj. Moj znanec je tudi ravno prijavil strasni zlocin: …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.