Policija išče štiri roparje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj sta se na območju PU Ljubljana zgodila dva ropa. Policija roparje še išče.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj minut čez 11. uro je bila PU Ljubljana obveščena o ropu prodajalne bencinskega servisa v okolici Cerknice. Z zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je v prostore prodajalne vstopil moški, ki je od zaposlene z grožnjami zahteval gotovino in vinjete, grožnje pa je podkrepil s pištolo. Odtujil je nekaj sto evrov gotovine in pobegnil s kraja.

Policija storilca suhe postave, svetlejših las, oblečenega v črno bundo s kapuco, še išče.

Rop v Polju

Istega dne okoli 11.30 ure pa so bili policisti obveščeni tudi o ropu specializirane prodajalne v Polju v Ljubljani. Ugotovili so, da so trije, za zdaj še neznani moški, vstopili v prodajalno, pri čemer je eden izmed njih v zaposleno nameril s pištolo. Ostala dva pa sta v tem času iz pulta in vitrin odtujila več nakita. Po dejanju so vsi trije pobegnili v smeri Zaloga. Lastnika so oškodovali za nekaj deset tisoč evrov.

Policija išče tri moške stare okoli 30 let, visoke okoli 185 cm. Eden je bil oblečen v zelen pulover s kapuco, ki jo je imel na glavi ter jeans hlače, drugi v črno jakno s kapuco, ki jo je imel na glavi ter temne hlače, tretji pa oblečen v črno usnjeno jakno, na glavi je imel svetlo kapo, čez obraz pa šal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:40 17. Januar 2013.

    Sedaj ko pada sneg , pojdite samo za njihovimi sledmi , pa ni vrag , da jih ne boste našli …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.