Policija išče pobeglega voznika

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Okoli 18. ure je neznani voznik na Savski cesti v Ljubljani zbil 12-letno peško in po dogodku s kraja nesreče pobegnil. Policija prosi za pomoč priče.
Oglej si celoten članek

S policije so sporočili, da je 12-letna peška na prehodu za pešce pravilno prečkala vozišče Savske ceste v Ljubljani. V tistem trenutku je z njene leve strani, iz smeri Linhartove ceste, pripeljal neznan voznik in po vsej verjetnosti s prednjim delom vozila trčil v peško.

Hudo ranjeno peško so s hudimi telesnimi poškodbami odpeljali v ljubljanski klinični center. Pobeglo vozilo bi lahko bil enoprostorec sivomodre barve.

Policija prosi vse, ki kaj vedo o nesreči, naj to sporočijo na eno izmed telefonskih številk: 113, anonimni telefon 080 1200 ali na
telefonsko številko Postaje prometne policije Ljubljana, 01 583 88 20.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.