Podrobnosti današnje tragične nesreče. V ovinku trčil v voznico

Foto: Policija
Foto: Policija
Prišlo je do čelnega trčenja, ki je terjalo eno žrtev.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči v naselju Stara Nova vas je umrl 67-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota. V nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili, do nje pa je prišlo, ko je 67-letnik med vožnjo v ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v voznico osebnega avtomobila.

Policisti, ki so bili o nesreči obveščeni okoli 16.30, so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila na nasprotni vozni pas zapeljal v blagem desnem ovinku med vožnjo iz smeri Ljutomera v smeri Radenec ter čelno trčil v voznico osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljala po nasprotnem pasu.

Voznik je po trčenju ostal ukleščen v vozilu. Kljub oživljanja je na kraju nesreče podlegel poškodbam. Smrt je na kraju nesreče potrdil zdravnik Zdravstvenega doma Ljutomer, so sporočili s PU Murska Sobota. Voznica osebnega avtomobila je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana, so dodali.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta Vučja vas - Križevci zaprta do 19. ure.

zagorelo je Zvezda Radia 1 imela hudo prometno nesrečo Grozljivo Podrobnosti. Umrl 40-letni voznik kombija in otrok, ki je sedel spredaj

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.