Podizvajalci neplačani

Foto: Žurnal24 Odprtja Doma pod Gorco se je udeležil tudi predsednik DeSUS Karl Erjavec (prvi z
Dom starostnikov. Kangler na odprtje, ne na zaslišanje.
Oglej si celoten članek

“Vsem, ki so nas ovadili, sporočam, da bomo zgradili še en dom za starostnike v Mariboru in enega v Staršah,” je včeraj na odprtju Doma pod gorco na Studencih množico starostnikov nagovoril župan Franc Kangler in požel bučen aplavz.

V zvezi z ovadbo bi se moral župan včeraj sicer zagovarjati pred preiskovalnim sodnikom, a je, kot je pojasnil, zaslišanje prestavil na naslednji teden.

“Kako je glavni izvajalec plačeval svoje podizvajalce, težko povem, se pa v zadnjem času množično obračajo na nas,” je dejala direktorica doma Irena Hedl, ki ni znala povedati tudi tega, zakaj na slovesnem odprtju ni Miroslava Temnika, direktorja Stavbarja. Ta se tudi na naše klice včeraj ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.