Pod vplivom alkohola drvel 180 km/h, v avtu pa dva otroka!

Foto: PU Kranj radar prehitra vožnja na gorenjski avtocesti Foto: PU Kranj radar prehitra vožnja na gorenjski avtocesti
Gorenjski policisti so v nedeljo ujeli dva voznika, ki sta občutno prekoračila najvišjo dovoljeno hitrost, pri tem pa kršila še druga prometna pravila.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zjutraj so ob 7.38 na odseku Kranj vzhod-Brnik ujeli 25-letnega voznika, ki je v smeri Ljubljane vozil s hitrostjo 218 km/h. Na tem odseku je omejitev hitrosti 130 km/h. 

Policisti so vozniku izdali plačilni nalog za 1.200 evrov in devet kazenskih točk. 

Foto: PU Kranj radar prehitra vožnja na gorenjski avtocesti

Dva plačilna naloga in 19 kazenskih točk

Popoldne so ustavili 49-letnega voznika, ki je vozil v smeri Karavank. Na odseku Brezje-Radovljica je na delu ceste, kjer je omejitev 130 km/h, vozil s hitrostjo 180 km/h. Izkazalo se, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal 0,47 mg/l. "V avtomobilu so bili poleg njega še trije sopotniki, od tega dva otroka!" so zapisali policisti.

Vozniku so izdali plačilni nalog za prekoračeno hitrost v znesku 250 evrov in 3 kazenske točke ter plačilni nalog za vožnjo pod vplivom alkohola za 900 evrov in 16 kazenskih točk. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.