Kaos na avtocesti: Silovito je počilo, nastal je večkilometrski zastoj

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
Na dolenjski avtocesti je zaradi prometne nesreče nastal daljši zastoj. Zaradi jutranje prometne konice so zastoji tudi na drugih cestah in mestnih obvoznicah.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje se je nekaj pred 5. uro zgodila prometna nesreča na dolenjski avtocesti. Do nesreče je prišlo na voznem pasu na odseku med Ivančno Gorico in priključkom Višnja Gora v smeri Ljubljane. Do 6.30 so posledice prometne nesreče že odstranili, a na tem območju še vedno ostaja zastoj. Po podatkih Prometnoinformacijskega centra je bil ob omenjeni uri zastoj dolh 8 kilometrov, pot pa se je podaljšala za 39 minut. Za osebna vozila je bil možen obvoz po regionalni cesti med Bičem in Višnjo Goro. 

Do nesreče je prišlo tudi na štajerski avtocesti med Podmiljem in Blagovico v smeri proti Ljubljani. Tam je promet oviran na odstavnem pasu. 

Zaradi jutranje prometne konice nastajajo zastoji na cestah, ki vodijo v mestna središča ter na mestnih obvoznicah. Pred predorom Karavanke je zastoj tovornih vozil v dolžini 2 kilometra. Tovorna vozila so ustavljena tudi na voznem pasu. 

Ponekod po državi dodatno oviro predstavlja megla v pasovih, ki zmanjšuje vidljivost. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:26 23. Oktober 2023.

    kje že?.. višnjegorski klanec !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.