Pobegnil je ropar s pištolo in kolesom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zamaskirani moški je s predmetom, podobnim pištoli, v ponedeljek poskusil oropati trgovino v Novi Gorici. Ker mu denarja ni uspelo ukrasti, je zapustil prostore trgovine in se s kolesom odpeljal v neznano.
Oglej si celoten članek

Novogoriški policisti moškega še niso izsledili, če imate informcije se zanje priporočajo. Vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi glede ropa trgovine v središču mesta imeli kakršnekoli koristne informacije pozivajo, da jih sporočijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, je bil zamaskirani moški, ki je v ponedeljek poskušal oropati trgovino na Cankarjevi ulici v Novi Gorici, srednje postave, visok približno 170 centimetrov ter oblečen v temnejša oblačila.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Nova Gorica so po prijavi ropa nemudoma začeli z aktivnostmi za izsleditev storilca, vendar ga zaenkrat še niso izsledili. V zvezi z ropom so obvestili tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:34 15. November 2016.

    ...Če mu ne bodo mogli dokazati oboroženega ropa , potem ga lahko oglobijo zaradi prekrškov vožnje s kolesom ! Kolesarji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.