Po umoru v Ribnici storilec zbežal

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V večstanovanjski hiši v Ribnici so včeraj našli mrtvo 79-letnico, osumljenec pa je zbežal. Policija prosi za informacije.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska policijska uprava je bila včeraj nekaj po 19. uri sobveščena, da je bila na območju Ribnice v enem izmed stanovanj v večstanovanjski stavbi najdena mrtva 79-letna ženska, smrt pa je po prvih podatkih posledica nasilnega dejanja z ostrim predmetom. "Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter zavarovali dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo. Na tem območju potekajo aktivnosti za iskanje znanega osumljenca, ki je z oškodovanko v sorodstvenem razmerju," je sporočil Tomaž Tomaževic s PU Ljubljana.

V povezavi s kaznivim dejanjem iščejo 48-letnega moškega, visokega med 170 in 175 cm, srednje čokate postave, kostanjevo rjavih, deloma sivi las, nosi korekcijska očala, kako je oblečen ni znano. Ker z do sedaj izvedenimi intenzivnimi ukrepi ni bil najden, naprošajo javnost za informacije.

"Gre za nevarno osebo, zato opozarjamo vse, naj ob morebitnem srečanju ne poskušajo z njim vzpostaviti kontakta. Oddaljite se na varno razdaljo, ter o tem takoj obvestite policijo na št. 113. Vse ki bi imeli kakršne koli druge informacije o iskani osebi pa naprošamo,  da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, ali pokličejo na interventno številko 113, lahko tudi anonimno na telefon 080 1200," je zaključil Tomaževic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:08 3. Oktober 2024.

    To je nekaj novega ,da objavijo sliko morilca ? Morda to velja samo za "civile" !

  • 10:19 3. Oktober 2024.

    to je naš ender na sliki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.