Po treh ropih zaprtje pošte v Semedeli?

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Pošta Slovenije za poslovalnico v Semedeli, ki je bila prejšnji teden že tretjič v tem letu oropana, predvideva nove varnostne ukrepe. Če ti ne bodo pomagali, bodo razmislili o zaprtju poslovalnice.
Oglej si celoten članek

V najkrajšem možnem času bodo na Pošti Slovenije zagotovili dodatne varnostne ukrepe za poslovalnico v Semedeli. Pravijo, da so po drugem ropu namestili videonadzor; zdaj imajo v načrtu še dodatne ukrepe, vendar zaradi varovanja zaposlenih in z namenom zmanjšanja možnosti za izvrševanje potencialnih kriminalnih dejanj na poštah javno ne morejo posredovati podrobnejših informacij.

"Zagotavljamo pa, da v tem času intenzivno izvajamo napovedane aktivnosti za čim večje zavarovanje zaposlenih Pošte Slovenije," so dejali – nam so recimo pred dnevi povedali tudi, da so letos "že uvedli nekatere dodatne ukrepe za zagotavljanje varnosti, nekatere pa še bomo. V tem trenutku nas bolj kot finančna sredstva pri uvajanju dodatnih ukrepov omejujejo dolgotrajni in zapleteni postopki javnega naročanja."

Odnesla osem tisoč evrov

Da bi se odločili za stalno fizično varovanje z varnostnikom, po njihovem mnenju ni rešitev; če ti ukrepi ne bodo pomagali, bodo po poročanju STA razmislili o zaprtju poslovalnice. Neuradno naj bi v petkovem ropu neznanca odnesla skoraj 8.000 evrov, pišejo Primorske novice. Junija sta neznanca odnesla 12, julija pa 10 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.