Po pretepu v šoli 15-letnik pristal v bolnišnici

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Na osnovni šoli Danile Kumar v Ljubljani je 15-letnik brutalno obračunal z vrstnikom, ki naj bi ustrahoval njegovega mlajšega brata.
Oglej si celoten članek

Do obračuna naj bi prišlo v šolski knjižnici, zaradi pretepa pa naj bi učenec dva dni preživel v bolnišnici. Imel naj bi namreč nategnjena vretenca, je poročal Svet na Kanalu A.

Dejstvo, da je 15-letnik pristal v bolnišnici, se po poročanju televizije ravnateljici šole Mojci Mihelič ne zdi nič posebnega. Potrdila je, da je bil učenec po njenih informacijah na opazovanju v bolnišnici, danes pa naj bi bil že normalno v šoli.

Na policiji so za televizijo povedali, da zadevo še preučujejo, ko bodo s preiskavo končali, pa bodo na tožilstvo podali bodisi ovadbo zaradi nasilništva bodisi zaradi lažje telesne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • mia
    18:34 21. April 2013.

    in spet bo kaznovan tisti, ki brani šibkejšega, na izsiljevanje pa bodo kar pozabili?

  • 23:21 18. April 2013.

    Po posnetku, ki je zaokrožil po spletu o dogajanju na naših šolah (uvoz iz Amerike?), to res ni nič posebnega!? …

  • 20:46 18. April 2013.

    No, tukaj je fotr pametno naredil ko je poslal nejgovga brata da ga premikasti. Fotr bi šou v zapor, mulo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.