Po dovolilnicah še obratovalni stroški

Foto: Žurnal24 Na MOL pravijo, da bodo stanovalci stroške morali plačevati zato, ker je bil sis
Zapornice. Letos bodo obratovalni stroški vključeni v ceno sto evrov, naslednje leto pa verjetno ne več.
Oglej si celoten članek

Stanovalci soseske BS3 bodo morali za sistem zapornic plačevati tudi obratovalne stroške, ker je bil sistem postavljen izključno zanje, pravijo na oddelku za gospodarske dejavnosti in promet na Mestni občini Ljubljana (MOL).

Letos bodo ti stroški zajeti v ceno sto evrov, kolikor bodo morali plačati za enoletno dovolilnico in vzpostavitev sistema. Koliko bodo morali plačevati naslednje leto, bodo na MOL ocenili takrat, še pravijo.

Eden od stanovalcev, ki je o tem spraševal na pobudah meščanov, upa, da se to ne bo zgodilo: “Cena je že zdaj absurdna in zasoljena. Glede na število kartic, ki jih je MOL razdelila, je nekdo mastno zaslužil.” V BS3 so sicer razdelili okoli 2.500 dovolilnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.