Plaže polne, segrelo se bo do 34 stopinj

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vreme nas bo še naprej razveseljevalo. Temperature se bodo dvignile tudi do 34 stopinj.
Oglej si celoten članek

"Vročinski val bo trajal vse do petka," nam je dejal dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje (Arso) Brane Gregorčič in dodal, da "lahko od torka naprej v gorah nastanejo kakšne nevihte, a je verjetnost zanje zelo majhna."

Spremembe prihajajo šele konec prihodnjega tedna. "V petek zvečer nas bo, kot kaže dosegla prva fronta. Osvežilo se bo. Takšne vročine kot je zdaj ne bo več. Vreme bo spremenljivo, ne bo pa deževja. Temperature pa se bodo spustile tja do 26 stopinj."

Lepo vreme tudi pri sosedih

Tudi pri naših sosedih se je vreme končno ustalilo. Temperature se bodo dvignile krepko nad 30 stopinj, v Dalmaciji tudi nad 35 stopinj. Močno sonce pomaga tudi pri segrevanju morja, ki ima na Hrvaškem trenutno med 22 in 24 stopinj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.