Planinca reševala tudi vojska

Foto: Andraž Sodja
Foto: Andraž Sodja
Včeraj sta se na poti s Slemena v Tamar izgubila tuja planinca. Stekla je velika iskalna akcija, poleg gorske reševalne službe sodelovala tudi vojska.
Oglej si celoten članek

Tuja planinca sta se na poti s Slemena v Tamar izgubila včeraj pozno popoldne. Na težko dostopnem terenu nad sotesko so ju našli gorski reševalci GRS Rateče in GRS Kranjska Gora. Planinka je bila poškodovana, oba pa sta bila zelo izčrpana.

V reševalni akciji je sodelovala še dežurna ekipa GRS z Brnika in helikopter Slovenske vojske. S pomočjo vitla so oba planinca dvignili v helikopter in ju prepeljali v jeseniško bolnišnico.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:33 5. Julij 2011.

    No, lepo da tudi vojska sodeluje ker drugače ne vem zakaj imajo helikopterje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.