Plačali so čiščenje

Foto: Žurnal24 "Intervencijsko pobiranje vode v garažah" ni črpanje vode iz garaž, temveč čišče
Račun. Na njem črpanje vode, kar so v večini opravili gasilci.
Oglej si celoten članek

Bralka je sporočila, da ji je SPL po lanskih poplavah za "intervencijsko pobiranje vode v garažah" zaračunal deset evrov, čeprav so vodo iz garaž črpali prostovoljni gasilci. Dodala je, da je ves blok za to moral plačati več kot 1.500 evrov.

Drugih pritožb ni bilo
Na SPL so potrdili, da so vodo intervencijsko počrpali gasilci, vendar so potem, kot pravijo, v garažah ostali še nekaj centimetrov vode, blato in nesnaga. "Garaže so bile potrebne temeljitega čiščenja, ki so ga lastniki tudi zahtevali. Poleg tega smo jih o tem obvestili na oglasnih deskah," je povedala Alma Pašanović, izvršna direktorica SPL. Dodala je, da drugih pritožb ali zahtev za pojasnilo od lastnikov v tej soseski niso prejeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.