Pili, vozili, povzročili nesreče

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Gorenjski policisti včeraj imeli opravka z več vozniki, ki so najprej pregloboko pogledali v kozarec in se nato odpravili na cesto. Na srečo se je vse končalo brez hujših posledic.
Oglej si celoten članek

Okoli 16. ure popoldan so škofjeloški policisti obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil 54-letnik. Z motorjem je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil voznice, ki je pripeljala pravilno. Napihal je 0,84 mg/l alkohola, dobil pa je le lažje telesne poškodbe.

60-letni voznik osebnega avtomobila je naphal še nekoliko več. Na cesto se je odpravil kljub predrti pnevmatiki, policisti so ga obravnavali na Laborah pri Kranju.

Zvečer okoli 21.30 pa je na avtocesti pri Naklem 71-letnik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in povzročil nesrečo. Tudi ta povzročitelj je bil pod vplivom alkohola: napihal je 0,71 mg/l, so sporočili s PU Kranj.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:51 2. Junij 2013.

    Ukvarjajo se s tem, ker je te ljudi najlažje loviti. A mislite, da se da komu ubadati s samomori, ki …

  • 12:48 2. Junij 2013.

    Po gospodarskem kolapsu Gorenjske in zdrsu s prvega mesta po razvitosti v nekdanji Jugoslaviji na zadnje mesto v Sloveniji, gorenjcem …

  • 12:44 2. Junij 2013.

    Sicer nisem zato da je vse ludo in pijano po cestah, ampak a Policija res nima ubenga druzga dela k …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.