Ta pa je imela 'srečo': Pijana treščila naravnost v policista

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
V ovinku je izgubila nadzor nad vozilom.
Oglej si celoten članek

Včeraj, okoli 13.30 je na cesti iz Ojstra proti Trbovljam prišlo do prometne nesreče, so sporočili s PU Ljubljana. Voznica osebnega vozila je pri vožnji skozi ovinek zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad vozilom in trčila v službeno vozilo policije, ki je pripeljalo nasproti. V nesreči ni bil nihče poškodovan.

So pa v postopku policisti ugotovili, da je voznica vozila pod vplivom alkohola, saj je preizkus z alkotestom pokazal rezultat 1,19 mg/l alkohola v izdihanem zraku (okoli 2,4 promila).

Odredili so ji pridržanje, zoper njo pa bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:41 27. September 2024.

    Nad policjote kar z maligami. Pohvalno !

  • 10:26 27. September 2024.

    Emilija??

  • 09:47 27. September 2024.

    Lahko rečemo ,da so rešili vsaj eno življenje . Pohvalno .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.