Pijan v nasprotno smer po hitri cesti

Foto: Žurnal24 (Foto: BOBO)
Na hitri cesti skozi Vipavsko dolino je okoli 16. ure voznik peljal v nasprotno smer. K sreči se je za vse udeležence v prometu končalo brez posledic, voznik je vozil pijan.
Oglej si celoten članek

Vozniki, ki so se peljali iz Nove Gorice proti Ljubljani, so imeli veliko sreče, da so se na odseku med Selom in Ajdovščino izognili trčenju z 62-letnikom, ki je po hitri cesti vozil v nasprotno smer.

Bilo je grozno, ravno smo se lotili prehitevati, ko nam je pripeljal nasproti.
Žurnalova bralka

Policisti so se takoj odzvali na klice in se za nevarnim voznikom pognali v treh patruljah, istočasno pa so na cestninski postaji Bazara zaprli avtocesto.

K sreči se je vse srečno končalo, voznika so policisti prestregli in druge udeležence obvarovali pred tragedijo, podobni tisti iz začetka oktobra pri Arji vasi, v kateri so umrli trije mladi ljudje.

Izkazalo se je, da je 62-letni voznik iz okolice Ajdovščine vozil pijan, saj mu je alkotest nameril 0,73 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, so za Žurnal24 še pojasnili na PU Nova Gorica. Sledilo je takojšnje pridržanje, sledijo ovadbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.