Pijan Slovenec pri Novigradu povzročil prometno nesrečo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški mediji poročajo o prometni nesreči, ki jo je v Istri povzročil Slovenec.
Oglej si celoten članek

V naselju Karigador blizu Novigrada v hrvaški Istri se je ponoči zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila lažje poškodovana 44-letni slovenski voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola, in 34-letna sopotnica, poroča časnik Glas Istre.

Prometna nesreča se je zgodila okoli 1. ure ponoči, ko je 44-letnik izgubil nadzor nad vozilom ljubljanskih registrskih oznak, prevozil krožišče ter trčil v prometne znake in drevo. Policisti so ga prijeli in odpeljali na policijsko postajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:01 20. Maj 2024.

    Ma ker norc je tam postavil križišče !!!

  • 16:37 19. Maj 2024.

    NI bil SLOVENEC.. - imel je Slovenski potni list..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.