Petrol na 100 oktanov

Foto: Žurnal24 V prvem četrtletju je Petrol, ki ga vodi Aleksander Svetelšek, ustvaril devet mi
Potrditev. Pogajanja o prodaji neenergetskih družb tečejo.
Oglej si celoten članek

Petrol načrtuje, da bo imel leta 2014 570 bencinskih servisov, kar je 127 več kot zdaj. Včeraj sprejeti strateški poslovni načrt predvideva, da bodo prihodki do leta 2014 zrasli za 37 odstotkov, čistega dobička pa bo takrat 73 milijonov evrov.

Predsednik uprave Petrola Aleksander Svetelšek je obljubil, da bo tudi dividenda stabilno rasla in da bodo delili med 20 in 30 odstotki čistega dobička.

Petrol namerava uvesti 100-oktanski bencin in še letos Petrol klub, prek katerega bodo lahko kupci sodelovali v akcijah.

Svetelšek je napovedal, da bodo odprodali vse neenergetske družbe in da bodo povečali delež v Istrabenzu, če bo prodaja Droge Kolinske uspešna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.