Pešec se je sprehajal na avtocesti

V Kranju voznik opazil pešca in odpeljal. Pred tem policisti dobili dve prijavi glede nevarnega ravnanja pešcev.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so te dni obravnavali dve prijavi o nevarnem ravnanju pešcev. V torek dopoldne naj bi se po gorenjski avtocesti na Hrušici sprehajal pešec, na Bledu pa naj bi pešec po sredini ceste potiskal kolo. K sreči je njuno nevarno ravnanje minilo brez posledic.

Vožnja s kolesom se je nesrečno končala za 47-letnika, ki ga je včeraj na cesti Maribor - Dravograd do smrti povozil 83-letni voznik.

Voznik avtomobila je medtem včeraj popoldne okrog 15.20 na cesti Cesti Franceta Prešerna pri »Hermanovem  mostu« na  prehodu  za  pešce z delom vozila oplazil mlajšega pešca.  Po dogodku naj bi se voznik na kraju ustavil, ogovoril pešca, potem pa s kraja odpeljal. Pešec je v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe.

Zaradi  razjasnitev okoliščin nesreče policija voznika in priče prosi, naj kakršne koli  podatke  sporočijo  na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali na Policijsko postajo Jesenice, na št. (04) 582 13 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:42 12. December 2014.

    na mostu je ograja in če je ne bi bilo bi bilo opozorilo,skakanje z mostu je pa dovoljeno na kar …

  • tp
    11:30 11. December 2014.

    vidiš zaradi takih vprašanj, kot ji daješ ti in tistih, ki razmišljajo tako kot ti, je pri nas polno "norcev" …

  • tp
    11:30 11. December 2014.

    vidiš zaradi takih vprašanj, kot ji daješ ti in tistih, ki razmišljajo tako kot ti, je pri nas polno "norcev" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.