Pešec nekaj ur po nesreči umrl

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Poškodbe so bile prehude.
Oglej si celoten članek

Pešec, ki je bil udeležen v jutranji prometni nesreči na cesti Hlebce - Lesce, je umrla za posledicami poškodb. Nesreča, v kateri sta bila udeležena omenjeni pešec in voznik osebnega avtomobila, se je zgodila okoli 5.30. 

Po do zdaj zbranih podatkih je voznik v pešca trčil na svojem voznem pasu, ko se je peljal v smeri Lesc. Pešec je bil oblečen v temna oblačila. 

Poškodovanega pešca so odpeljali v zdravstveno ustanovo, kjer je popoldne umrl. To je letošnja druga smrtna žrtev na gorenjskih cestah. 

O nesreči in odgovornosti zanjo gorenjski postopki še vodijo postopek. Zaradi nesreče je bila cesta približno tri ure zaprta. 

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:22 13. Februar 2018.

    Žrtev stavke ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.