Pes močno obgrizel pet policistov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pes je med opravljanjem nalog napadel skupino policistov v Londonu.
Oglej si celoten članek

Skupino policistov so napotili v vzhodni del Londona, kjer naj bi nekoga aretirali. Na kraju pa jih je pričakal pitbulu podoben pes in jih napadel. Štirje policisti so dobili hude poškodbe, eden lažje, največ je ugriznin po rokah in nogah. Psa so naposled le obvladali, vendar so ga kasneje ustrelili.

Policisti so sicer aretirali moškega, po katerega so prišli, vendar ni znano, ali je morda lastnik psa ali kako drugače povezan z napadom.

Od srede so sicer policisti aretirali 924 oseb v operaciji, v kateri so se namenili najti osebe, ki ignorirajo "povabila" na sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.