Pediatriji poklonili 11 tisočakov

Foto: Žurnal24 Del izkupička dražbe 12 225-litrskih sodčkov barik je Vinakoper namenil Pediatri
Dobrodelnost. Vinakoper izkupiček od licitacije sodčkov barik poklonil Splošni bolnišnici Izola.
Oglej si celoten članek

Včeraj je bil v koprski kleti Vinakoper dobrodelni dogodek, vsakoletna licitacija 12 izbranih sodčkov barik. Dražba je letos doživela že 12. ponovitev z mednarodno udeležbo, saj sta bila dva sodčka prodana v tujino (v Italijo in na Hrvaško).

V ponudbi 12 sodov
Klet vsako leto del izkupička podari Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Izola, z letošnjo dražbo pa bo ta znesek višji za 10.125 evrov. Ob včerajšnji priložnosti je uprava družbe predstavnikom izolske splošne bolnišnice poklonila simboličen ček v višini 11 tisoč evrov, kar je del kupnine, ki je na račun kleti pritekel letos. Najbolj zaželena sta bila sodčka, v katerih zori vino sort shiraz letnik 2009 iz lege Debeli rtič ter cabernet sauvignon iz lege Gordia, katerih končna cena je bila 18 evrov na liter.

V ponudbi je bilo 12 225-litrskih sodčkov barik, izklicna cena pa deset evrov za liter. Do lani je skupni dobrodelni izkupiček vseh dražb znašal dobrih 205 tisoč evrov, z včerajšnjo dražbo pa bo ta znesek višji za 10.125 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.