Pastorka in mačeha v ječo

Foto: Nada Černič Cvetonovski
Foto: Nada Černič Cvetonovski
Obtoženi sta z istim ciljem v zadnjih mesecih že dvakrat potovali v Nemčijo, a še vedno nista kupili vozila.
Oglej si celoten članek

Ko je Dušanka Vuletić z mačeho Radmilo Vasilić iz Bosne odšla na pot s pošiljko heroina, je bila njena hčerka stara štiri mesece; ko se bo vrnila iz zapora, bo stara tri leta in pol.

Mačeha in pastorka sta bili obsojeni zaradi prevoza skoraj treh kilogramov heroina: Vasilićeva na tri leta in tri mesece zapora, pastorka na dva meseca manj.

Obe morata plačati še 1.500 evrov denarne kazni. Do pravnomočnosti sodbe ostajata v priporu, obramba pa se bo na sodbo pritožila. Obtoženi sta se zagovarjali, da sta bili z izposojenim avtom, v katerem je bil skrit heroin, namenjeni v Nemčijo, kjer bi mlajša kupila avto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.