Parkirala čez dve mesti, nato pobegnila

Foto: Bralka Aleksandra Parkiranje čez dve parkirni mesti Foto: Bralka Aleksandra Parkiranje čez dve parkirni mesti
Ko so nesramno voznico prosili, ali lahko avto parkira na eno parkirno mesto, je raje pobegnila.
Oglej si celoten članek

Zgornji fotografiji nam je poslala bralka Aleksandra, ki je z majhnim otrokom v avtu vztrajno iskala prosto mesto v parkirni hiši. Ko ga je le zagledala, je pred njo zapeljala gospa z BMW-jem in parkirala čez dve mesti. Že je odhajala, ko so jo lepo prosili, če bi avto lahko preparkirala. "Samo malo," jim je odgovorila, zaklenila avto, nato pa pobegnila.

"Očitno ji je bilo nerodno povedati, da ne zna lepše parkirati," je zapisala Aleksandra in dodala, da za vse take upa, da se jim zgodi isto in da na lastni koži občutijo, kako je to.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 13:30 10. December 2013.

    true

  • 16:57 9. December 2013.

    Febala te serija v glavo!

  • 14:42 9. December 2013.

    Po mojih opažanjih so tako parkirana samo vozila višjega cenovnega razreda, zato ker se bojijo, da bi jim avto kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.