Panika v Mariboru: Pod nadvozom našli sumljiv predmet, avtocesta zaprta

Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Mariborski operativno komunikacijski center je bil danes, 11. oktobra 2024, ob 11.40, obveščen, da je pod nadvozom avtoceste iz smeri Slivnice v smeri Rogoze opažen sumljiv predmet, zaradi česar je avtocesta A1 v obe smeri zaprta.
Oglej si celoten članek

Policisti so na kraju in izvajajo ukrepe za zavarovanje življenja in premoženja ljudi ter zbirajo potrebna obvestila, zato več informacij zaenkrat ne morejo posredovati.

Vse voznike motornih vozil na avtocesti na omenjeni relaciji prosijo, da upoštevajo obvestila Darsa o uporabi obvoza, navodila policistov in postavljeno prometno signalizacijo. 

Foto: Žurnal24 main Zapora na cesti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:44 11. Oktober 2024.

    Avtorja in odgovornega urednika, ki je odobril prispevek bi vprašal, če sploh razumeta kaj pomeni termin panika in ali menita, …

  • 13:36 11. Oktober 2024.

    Na štajerskem že mošt vre ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.