Panika na Baščaršiji

Na Baščaršiji izbruhnil požar. Poškodovanih ni. Nastala je precejšnja panika.
Oglej si celoten članek

Danes malce pred poldnevom je na Baščaršiji v Sarajevu izbruhnil požar, ki se je razširil nad trgovine, lokale in tudi pošto. Na kraj požara se je takoj odpravilo deset gasilskih vozil.

Zaradi suma, da je v lokalih več plinskih jeklenk, kar bi posledično lahko pomenilo niz več eksplozij, so evakuirali več ljudi. Na srečo ni bil nihče poškodovan, se pa je enemu od gasilcev med gašenjem udrla streha, a se ni huje poškodoval. Gasilci so požar uspeli pogasiti ob 13.30, piše Dnevni Avaz.

Vzrok požara za zdaj še ni znan. Po prvih informacijah naj bi izbruhnil v orientalskem lokalu Damask, kjer stranke redno kadijo vodne pipe, tako bi lahko žerjavica povzročila izbruh ognja. Drugi pa menijo, da naj bi bile za požar krive iskre, ki so nastale pri varjenju delavcev na bližnjem delovišču.

Na kraj dogodka je že prišel tudi župan Sarajeva Alija Behmen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.