Pahor z berglami odšepal iz UKC

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Borut Pahor je z berglami v rokah zapustil ljubljanski univerzitetni klinični center (UKC), kjer se je od petka zdravil zaradi posledic padca s konja.
Oglej si celoten članek

Pahor se je ob tej priložnosti tudi fotografiral z berglami v rokah, a ima na fotografiji dokaj kisel nasmešek. Kako bo počena križnica vplivala na njegovo nadaljnjo predsedniško kampanjo, bo znano v prihodnjih dneh, gotovo pa bo moral precej prilagoditi svoje aktivnosti in ne bo mogel več vsakodnevno menjati poklicev.

Umiritev mu je sicer v soboto predlagal tudi nekdanji poslanec Franco Juri. Kot je zapisal na Twitterju, postajajo ob takšni kampanji še konji nevrotični.

Križnica je sicer v enotno kost zraščenih pet vretenc in predstavlja križnični del hrbtenice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:49 18. September 2012.

    bog ga je še premalo štrafal...jemati otrokom in dejati miljarderjem?? To še super Hik ni delal ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.