Otrok huje poškodovan na domačem dvorišču

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Murskosoboški policisti poročajo o hujših telesnih poškodbah šestletnika, ki jih je včeraj dobil na domačem dvorišču.
Oglej si celoten članek

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so v Slaptincih obravnavali dogodek, ko se je šestletni otrok peljal s kolesom z motorjem po dvorišču, kjer je oplazil parkiran osebni avtomobil ter nato trčil v stanovanjsko hišo.

Otrok se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v mariborskem kliničnem centru. Zaenkrat je tuja krivda izključena, so še sporočili iz PU Murska Sobota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:00 7. Oktober 2013.

    mater ste eni "bolani"... v mojih časih, še ne tako dolgo nazaj, je bilo normalno, da so mulci padali z …

  • zic
    14:47 6. Oktober 2013.

    točn to...tuja krivda izključena??? valda, saj vsak 6 letnik je sam odgovoren za dejanja??? kriva sta starša ki sta ga …

  • 13:34 6. Oktober 2013.

    Za vas je dvorišče igrišče ali obratno. Tuja krivda po moje ni izključena saj je ta motorček nekdo naredil in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.