Ostal brez dovoljenja in s 600 evri kazni

Ker je želel v Slovenijo peljati močno vinjen, so Hrvatu policisti odvzeli prostost, sodnica pa mu je prisodila 600 evrov kazni in 18 kazenskih točk.
Oglej si celoten članek

Med opravljanjem mejnega nadzora na prehodu Dobovec so sinoči policisti pri 66-letnem Hrvatu, ki je vozil osebni avto, zaznali močan zadah po alkoholu in očitne znake alkoholiziranosti.
 
Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da ima voznik 0,90 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Ostal brez dovoljenja  

Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in mu odvzeli prostost ter izvedli hitri postopek. Na današnji obravnavi mu je sodnica zaradi kršitve izrekla globo v višini 600 evrov, dobil pa je tudi 18 kazenskih točk. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:32 12. Februar 2014.

    Tezava ni samo revni/bogati, tezava je tudi to, da na kolesu, ki tehta 10kg s katerim gres 6km/h po plocniku …

  • 18:02 12. Februar 2014.

    to gonjo proti alkoholu ste pognali že v totalni ekstremizem. Tam pa umre 1000+ ljudi zaradi debelosti, pa tisti umrli …

  • 17:28 12. Februar 2014.

    ALKOHOL IN VOLAN NEGRESTA SKUPAJVINJENE OSEBE NEBI SMELE NIKOLI VEČ DOBIT OZ OPRAVIT PONOVNO VOZ IZPITA kazen PRIMERNO STANDARDU kolikor …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.