Omahnil na 1800 metrih višine

Foto: Policija
Foto: Policija
Zgodaj zjutraj se je smrtno ponesrečil dobro opremljen alpinist.
Oglej si celoten članek

"Danes ponoči se je med sestopanjem s Stenarja čez Sovatno proti Vratom smrtno ponesrečil alpinist‎, ki je na višini okoli 1.800 metrov padel na pomrznjenem snegu in zaradi hudih poškodb na kraju umrl," so sporočili policisti kranjske policijske uprave. 

Alpinist je imel alpinistično opremo, o dogodku pa je regijski center za obveščanje 112 obvestil alpinist, s katerim sta skupaj sestopala. Uprava za zaščito in reševanje je obvestilo prejela ob 4.51.

"Po dosedanjih podatkih ni znakov kaznivega dejanja. Nekatere okoliščine policisti še preverjajo," so sporočili policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:42 23. Januar 2016.

    ampak tole ni bila ravno nesreča...če ponoči v zimskih razmerah plaziš po gorah je verjetnost smrti bližja...

  • 15:02 22. Januar 2016.

    Ja, a prostovoljni gasilci in poklicni reševalci na cestah delajo kaj drugega....pobirajo in rešujejo kretene (da ne bo pomote....tudi čisto …

  • 14:45 22. Januar 2016.

    Ker idiot pa ob treh zjutraj sestopa z gora v dolino v tem času?Je lahko še tko opremljen ampak 9 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.