Ogenj uničil trgovino s športno opremo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ogenj je uničil večji del blaga, namenjenega za prodajo, in notranjost trgovine v velikosti 20 krat 10 metrov.
Oglej si celoten članek

Ogenj je včeraj zvečer v Mariboru povzročil za okoli 100.000 evrov škode v prodajalni s športnimi oblačili, obutvijo in drugo opremo. Uničil je tako prodajni del kot skladišče, so nam povedali na Javnem zavodu za zaščitno in požarno reševanje Maribor. 

Požar, ki je izbruhnil po 19.30, je uničil tudi večji del blaga. Pogasili so ga mariborski poklicni gasilci in prostovoljni gasilci iz Radvanj.

Vzrok požara še ni znan. Policisti so ogled kraja že zaključili, zdaj pa nadaljujejo s kriminalistično preiskavo in analizami.  Več podrobnosti bo znanih po zaključku preiskave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.