Ogenj pogoltnil 24 avtomobilov

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na parkirišču letališča Stansted v Essexu je zgorelo 24 avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil na parkirišču, polnem avtomobilov, njihovi lastniki pa so bili v času nesreče v tujini. Na kraj nesreče je takoj prispelo 25 gasilcev, kljub njihovemu hitremu posredovanju pa se je ogenj v hipu razširil po parkirišču in uničil avtomobile.

Policija je sporočila, da je požar povzročila električna okvara enega od avtomobilov. Povzročena škoda naj bi znašala okoli 300 tisoč evrov.

"To bo vsekakor zelo neprijetno presenečenje za lastnike avtomobilov, ko se bodo vrnili s počitnic," je povedal predstavnik letališča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.