Ogenj jim je vzel vse

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včerajšnji dan se bo v zavest članov domačije v Kunšperku v občini Bistrica ob Sotli zapisal v zavest kot eden najbolj temačnih, saj jim je ogenj uničil hišo in gospodarsko poslopje.
Oglej si celoten članek

Zagorelo je okoli 20.30. Na kraj so prihiteli gasilci PGD Bistrica ob Sotli, PGD Polje-Sedlarjevo, PGD Orešje, PGD Bizeljsko, PGD Stara vas, PGD Pišece in PGD Kapela, ki so ogej lokalizirali in z veliko truda pogasili.

Kljub temu pa je rdeči petelin popolnoma uničil stanovanjsko hišo, gospodarsko poslopje, svinjak in strojno lopo v kateri so bili uničeni tudi vsi kmetijski stroji. Višina materialne škode ni znana, kriminalisti uradni vzrok požara še preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:39 18. September 2011.

    Eldeesarija pa res ne počiva. Ubogi ljudje:(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.