Ogenj in eksplozije v Beogradu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V skladišču trgovskega podjetja DM v Beogradu je izbruhnil velik požar. Ogenj in dim naj bi segala še višje od 50 metrov. Nevarnosti za zdravje meščanov naj ne bi bilo.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil že zgodaj zjutraj, zagorelo je v skladiščnih prostorih DM-a v naselju Železnik v Beogradu. Iz objekta se je začel valiti gost dim, ki je skupaj s plameni segal več deset metrov visoko, poročajo beograjski portali. Iz skladišča trgovca, ki prodaja predvsem kozmetiko in čistila, je bilo slišati tudi več eksplozij. Ogenj se je razširil na okrog tri tisoč kvadratnih metrih skladiščnih prostorov, gasilci so ga do dopoldanskih ur že omejili.

Po pisanju beograjskih portalov so si mesto požara ogledale tudi ekotoksikološke ekipe, ki so opravile več meritev in na podlagi rezultatov pomirile meščane, da nevarnosti za njihovo zdravje ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.