Odprta kuhna je spet odprta

Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja Foto: Saša Despot odprta kuhinja
Po lanskem krstu Odprte kuhne, ki so jo Ljubljančani in drugi obiskovalci Ljubljanske tržnice sprejeli odprtih rok in ust, se je začela nova sezona razvajanja brbončic, ki obljublja še več kot prvič.
Oglej si celoten članek

Predstavilo se bo 65 različnih kuharskih mojstrov, ki so ponujali tako slovenske tradicionalne jedi kot mednarodne specialitete.

Pogled naprej in nazaj

Letos bo, kot obljubljajo organizatorji, ponudba še večja, tako kot prejšnje leto pa se bo odvijala vsak petek na Pogačarjevem trgu med 8. in 20 uro.

“Glavne novosti letošnje Odprte kuhne so v prvi vrsti novi ponudniki, med katerimi je veliko slovenskih kuharskih mojstrov, kotiček pod drevesom smo v sodelovanju z družinskim centrom Mala ulica rezervirali za najmlajše, nekaj sprememb pa se obeta tudi v ambientu, ki bo prilagojen za različne okuse in želje obiskovalcev,” je novosti pred začetkom Odprte kuhne napovedal direktor projekta Lior Kochavy, kako je potekala lani, pa si še do 14. aprila lahko ogledate na razstavi fotografij Jake Birse in Andreja Korenča na Krakovskem nasipu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.