Odpoklic mila zaradi nevarne bakterije

Foto: Youtube
Foto: Youtube
DM odpoklical eno od tekočih mil Balea
Oglej si celoten članek

Po obvestilu dobavitelja o povečani prisotnosti bakterij enterobacter gergoviae v tekočem milu Balea pinjenec/limona v 500 mililitrski embalaži, so izdelek umaknili s polic prodajaln drogerije DM. Okužbe z bakterijo sicer niso življenjsko nevarne, lahko pa v določenih primerih povzročijo vnetje področij, na katerih je bilo tekoče milo uporabljeno.

Izdelek je označen s šaržnimi številkami 637541 in 637542 in z datumom uporabnosti najmanj do junija 2019. DM poziva kupce omenjenega izdelka, da ga vrnejo v eno od prodajaln, kjer jim bodo povrnili kupnino, so še sporočili iz drogerije DM.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:11 8. April 2017.

    domnevam da bila tam namerno

  • 14:02 8. April 2017.

    a se v henklu proizvaja morda

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.