Odnesla nekaj tisoč evrov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policija išče dva mlajša moška, ki sta včeraj okoli 12.25 oropala poslovalnico Raiffeisen Banke na Linhartovi cesti v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Po do sedaj zbranih obvestilih sta neznanca vstopila v poslovalnico in zaposlenim zagrozila s pištolo oziroma pištoli podobnim predmetom. Zahtevala sta denar. Zaposleni so jima zaradi groženj odprli blagajno, iz katere sta odtujila nekaj tisoč evrov gotovine.

Po dejanju sta storilca zbežala proti Kržičevi ulici. Gre za dva mlajša moška. Prvi je visok okoli 185 centimetrov in je bil oblečen v športna oblačila svetlejših barv. Drugi je visok okoli 175 centimetrov, oblečen je bil v bel pulover in modre hlače.

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil, preiskovalnimi dejanji in aktivnostmi za razjasnitev okoliščin dejanja in prijetje storilcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:19 29. Julij 2011.

    Skos več bo tega zdj gre še V&V u stečaj bogve katero še podjetje medtem ko ali politiki in tajkuni …

  • 17:28 21. Julij 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.