Obračun med študentskimi brati

Foto: Žurnal24 Hiša, v kateri je prišlo do streljanja. (Foto: Epa)
Zaradi prepira v študentski bratovščini odjeknili streli. Eden ubit, 11 ranjenih.
Oglej si celoten članek

V Youngstownu v ameriški zvezni državi Ohio je zaradi prepira v študentski bratovščini prišlo do streljanja. Policisti so že prijeli dva osumljenca, ki naj bi se zgodaj zjutraj v nedeljo vrnila v zasebno hišo, kjer so imeli zabavo, in začela streljati.

Ubit je bil študent, ki je poskušal razdvojiti sprti skupini, 11 je ranjenih. Eden od njih – 17-letni študent – je bil ustreljen v glavo in je v kritičnem stanju. Na zabavi je bilo sicer v času streljanja okoli 50 ljudi, policisti pa vseh okoliščin še niso ugotovili.

Umrl zaradi več strelnih ran
Umrli je bil 25-letni študent, ki je bil enkrat ustreljen v glavo in večkrat v boke in noge. Drugi ranjeni, ki so bili večinoma ustreljeni v noge, so bili stari med 17 in 31 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.