Obnovljena podoba za Sazu

Foto: Žurnal24 Petdeset odstotkov stroškov obnove stavbne lupine bo krila Mestna občina Ljublja
ZRC Sazu. Z javnim naročilom iščejo ponudnika za obnovo.
Oglej si celoten članek

Mestna občina Ljubljana (MOL) bo obnovila stavbno lupino Znanstvenoraziskovalnega centra (ZRC) Sazu na Novem trgu. Obnova je del projekta Ljubljana – moje mesto, z javnim naročilom pa bodo izbrali izvajalca z najnižjo ponudbeno ceno.

Ponudbe do konca meseca
Obnovo bosta financirala MOL in lastnik stavbe, in sicer vsak polovico. Objekt spada med stavbe posebnega zgodovinskega ali arhitekturnega pomena. Med drugim je tako določeno, da bodo nova okna kopija obstoječih, barvo baročne fasade objekta pa bo določil Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije. Ponudbe na MOL sprejemajo najpozneje do 29. septembra do 10. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.