Objavili seznam plač: Toliko zaslužijo v Janševem kabinetu!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kabinet predsednika vlade je objavil seznam plač zaposlenih v Kabinetu.
Oglej si celoten članek

"V Kabinet predsednika vlade smo prejeli nekaj novinarskih vprašanj o bruto plačah zaposlenih v policiji," so zapisali v Kabinetu predsednika vlade in objavili preglednico plač zaposlenih v njihovem Kabinetu, vključno z bruto plačo predsednika vlade Janeza Janše. Ob njej je za primerjavo tabela plač zaposlenih v Policiji, ki jo je pred časom objavil notranji minister Aleš Hojs, o čemer pišemo v prispevku Čistilka na policiji 1800 evrov bruto, hišnik 2500, administratorka pa 2600?  

Stavka Minister Hojs uresničil grožnje: To je seznam plač policistov z imeni in priimki Slovenija Hojs v primeru stavke zagrozil policistom z javno objavo njihovih plač

Zneski, objavljeni v novi tabeli vsebujejo bruto plačo z dodatki in delovno uspešnostjo. Ob objavi plač zaposlenih v policiji je ministrstvo sicer opozorilo, da so v bruto plači lahko zajeti udi poračuni plač dodatkov za pretekle mesece. 

Slovenija Čistilka na policiji 1800 evrov bruto, hišnik 2500, administratorka pa 2600?

Plače v Kabinetu predsednika vlade

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 49

  • 21:40 9. Februar 2021.

    Očitno lista prikazuje še eno stvar in to je zaposlovanje preko družinskih vez, namreč nikjer ne vidim balkanskih priimkov in …

  • 19:47 8. Februar 2021.

    so prišteli tudi vse provizije za državne posle?

  • 08:56 7. Februar 2021.

    Paraziti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.