Obglavil hčerko, ker se je na skrivaj poročila

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Indijec Ogad Singh je z mečem obglavil 20-letno hčerko in, dokler ga niso aretirali policisti, z njeno glavo v rokah paradiral po ulicah indijskega mesta Dungarji. Razlog: hči se je brez njegovega dovoljenja poročila z drugim moškim.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna hčerka je po tem, ko je pred dvema letoma zapustila moža, živela s svojima staršema. Tamkajšnji policist Umeš Ojha je povedal, da je bil oče zelo jezen na hčerko, ker se je dobivala z dvema moškima.

Ko pa je izvedel, da se je pred dvema tednoma z enim na skrivaj poročila, je dobesedno ponorel.

Hčerko je tako prisilil, da se je v nedeljo vrnila domov, in jo dan za tem z mečem obglavil, poroča ameriška tiskovna agencija AP. Z njeno glavo v rokah pa je nato paradiral po ulicah mesta.

Čeprav se indijska družba v zadnjih letih zelo hitro modernizira, mnogi starši še vedno želijo imeti zadnjo besedo pri tem, s kom naj se poročijo njihovi otroci. Temu pa seveda nasprotuje vse več mladih, predvsem žensk, ki se poleg tega želijo otresti tudi stalnega nadzora staršev in zakonskega partnerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.