Obeležje JBTZ izginilo

Foto: Anže Petkovšek Izginula tabla JBTZ Foto: Anže Petkovšek Izginula tabla JBTZ Foto: Anže Petkovšek Izginula tabla JBTZ
Ponoči ukradli na Roški cesti ukradli spominsko obeležje afere JBTZ.
Oglej si celoten članek

Na PU Ljubljana so potrdili, da so bili danes obveščeni o tatvini spominskega obeležja z objekta na Roški cesti v Ljubljani. Obeležje naj bi ukradli danes ponoči, neznanci pa so na fasado, kjer je obeležje stalo napisali le: "Ha, ha, ha." Policija še zbira obvestila.

"Napaden" že na začetku

Spominsko obeležje so Janez Janša, David Tasič in Franci Zavrl odkrili konec maja ob 25. obletnici afere JBTZ. Dogodek je spremljalo več sto obiskovalcev, nekateri so prinesli cvetje, drugi transparente s podporo Janši, predvsem v povezavi z razsodbo v zadevi Patrija.

Le dva dni po postavitvi je bilo obeležje in fasada počečkana z grafiki – neznanci so pisali "Lopovi!", "Gotovi ste", "Spomenik korupciji", "JBZ v zapor!".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 18:30 5. Julij 2013.

    HI, HI, HI , NA TALE HA, HA , HA . Končno smeti na smetišče zgodovine !

  • 18:27 5. Julij 2013.

    Prečitaj Mikestone , pa boš videl kdo hebe peseke v živo pred pričo !

  • 18:22 5. Julij 2013.

    Kaj ima Policija z tem dejanjem in kaj ima za preiskovati. Plošča je privatna , ki jo je kastnik namerno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.