Ob Ljubljanici našli truplo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Identiteto pristojni še ugotavljajo.
Oglej si celoten članek

Gasilci so danes ob 8.43 na prošnjo policije v Ljubljani začeli iskanje pogrešanega starejšega moškega. Policijski helikopter je ob strugi Ljubljanice pri Fužinskem gradu opazil truplo, gasilci pa so ga potegnili iz reke, poroča regijski center za obveščanje Ljubljana. Na policiji trenutno poteka postopek ugotavljanja identitete trupla.

Kot so sporočili s centra za obveščanje so gasilci najprej s čolnom pregledali brežine in strugi Ljubljanice in Grubarjevega kanala vendar pogrešanega niso našli, kasneje pa je zaenkrat še neidentificirano truplo med vejami ob strugi reke našel policijski helikopter.

Truplo so prevzeli policisti, zaenkrat poteka proces ugotavljanja identitete s pomočjo forenzičnih dokazov in ko bo ta končan, bodo policisti lahko določili, ali gre v resnici za določeno pogrešano osebo, je za STA povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Aleksandra Golec.

Slovenija V goreči hiši našli zoglenelo truplo Svet V reki našli truplo ženske in malega otroka

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:40 24. Junij 2024.

    A se je kokainarček Zelenko utopil, ko je hotel po vsej sili podpisat sporazum Ukrajina- Slovenija???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.