O vzrokih za bombo pa nič

Foto: Žurnal24 (Foto: Gregor Katič)
Vegrad. Ni znano, ali bo to, kar je posnela varnostna kamera, zadostovalo za identiteto storilca.
Oglej si celoten članek

Velenje. “To res ni način, je pa posledica. Vendar se žal nihče ne ukvarja z vzroki. Torej kaj je nekoga privedlo, da je storil, kar pač je,” sredino odkritje bombe na kljuki vhodnih vrat v Vegradovo upravno stavbo komentira sindikalist Srečko Čater. “Če bi nekdo prijel za kljuko, bi bombo zagotovo razneslo,” trdijo poznavalci, medtem ko kriminalisti in policisti zaradi interesa preiskave molčijo. Tako nam ni uspelo izvedeti niti, ali bo to, kar je posnela varnostna kamera, zadostovalo za identiteto storilca.

O odpravnini ni besede
Hilda Tovšak in delavci čakajo na poplačilo zaostalih plač. Čeprav je odstopila z vrha Vegrada, nihče ne ve, kakšna sta njen trenutni status in vloga v podjetju. “Z dnem, ko je odstopila z mesta glavne direktorice, je prenehala veljati tudi njena individualna pogodba. Podrobnosti pogodbe ne morem razkrivati, lahko pa povem, da v njej ni nič o kakršnikoli odpravnini,” je za Žurnal24 zatrdil Klemen Boštjančič, predsednik nadzornega sveta Vegrada v odstopu. O odpravnini na zadnji seji niso govorili. “Ne pričakujem, da bo o tem govorila nova uprava,” je dodal Boštjančič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.