O parkiriščih v BS3 za mizo

Foto: Žurnal24 Rok Koren zastopa stanovalce. (Foto: Nik Rovan)
O parkiriščih pred BS3 mediacija.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Odvetniki, predstavnik stanovalcev Puhove ulice Miro Jelič, upravnik in direktor Gipossa Davorin Faganel ter Bojan Gjura so včeraj sedli za mediacijsko mizo na okrožnem sodišču v Ljubljani.

Postopek mediacije je sicer tajen, odvetnik stanovalcev Rok Koren in odvetnik Gipossa Mitja Lamut pa sta povedala, da so določili datum prihodnjega srečanja, to je 21. december. Ker so se že pred srečanjem strinjali, da bi morala biti za rešitev težav s parkirišči v BS3 na mediaciji navzoča tudi Mestna občina Ljubljana (MOL) in njen javni stanovanjski sklad, bo mediator zdaj k mediaciji povabil tudi občino. Na MOL so sicer na vprašanje, ali se mediacije nameravajo udeležiti, odgovorili, da vanjo niso vključeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.